معرفی دانشکده

دانشکده مهندسی مکانیک در مقطع کارشناسی مهندسی مکانیک در سال 1336 تاسسیس گردید. در سال 1369 این دانشکده مقطع کارشناسی ارشد را نیز بنا کرد.همچنین این دانشکده اولین پایه گذار مقطع دکتری مهندسی مکانیک در کشور بود.

اکنون این دانشکده 48 عضو هيئت علمی دارد  و نیز از حمایت قابل توجهی در بخش صنعت در کشور  برخوردار می باشد.

فعالیتهای علمی  دانشکده به سه شاخه تقسیم می شود، مقطع کارشناسی تحصیلات تکمیلی و فعالیتهای علمی بر پایه تحقیقات صنعتی.

در دانشگاه امیر کبیر این دانشکده در مقطع کارشناسی یک دوره چهارساله دارد که به مدرک کارشناسی  ختم می شود  همچنین یک دوره دوساله کارشناسی ارشد را نیز دارا می باشد.

برنامه های تحقیقاتی دکتری نیز در زمینه های ذیل می باشند.

فعالیتهای تحقیقاتی و آموزشی به سه گروه مهم تقسیم می گردند. طراحی جامدات، حرارت و سیالات، ساخت و تولید.

تجارب آزمایشگاهی که بر پایه آزمایشهای مستند و علمی هستند به درک مفاهیم درسی کمک می کنند.

آزمایشگاه های این دانشکده مجهز به انواع تجهیزات محاسباتی و کارگاهی می باشند.

آزمایشگاه های اصلی عبارتند از :

انتقال حرارت-مکانیک سیالات-ترمودینامیک-هیدرولیک و نیوماتیک-آزمایشگاه اندازه گیری دقیق-آزمایشگاه CAD/CAM-رباتیک-CNC و آزمایشگاه تولید مخصوص.

کارگاه های اصلی عبارتند از : جوشکاری-ریخته گری-قالب سازی و تراشکاری.

فعالیتهای تحقیقاتی و داوطلبانه شامل، رباتیک:طراحی و بهینه سازی رباتها، ورق و پوسته، طراحی و  بهینه سازی موتور احتراق درونی، دینامیک سیالات محاسباتی، روش های عددی: کنترل فازی و سازگار و  طراحی ماشینهای CNC می باشد

تاریخچه دانشکده

افتخارات دانشکده