اطلاعیه شماره ۴ـ قابل توجه كليه داوطلبان دعوت شده به مصاحبه دوره دكتري سال ۹۸ رشته مهندسي مكانيك پژوهشکده فناوریهای نو

الف) نحوه ارسال مدارک:

• كليه داوطلبان دعوت شده به مصاحبه دوره دكتري رشته مهندسي مكانيك سال 98 پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه صنعتي اميركبير علاوه بر مدارك اعلام شده بر روي سايت دانشگاه، لازم است مدارك زير را نيز ارسال نمايند

• تكميل فرم هاي شماره 1 و 2 ذیل  و ارسال آن حداكثر تا روز  شنبه مورخ  98/3/18 از طريق ايميل به آدرس newtech@aut.ac.ir  (ليست و محورهاي تحقيقاتي اساتيد پژوهشکده در ذیل آمده است.)

لطفاً به نكات زير توجه گردد :

1)       كليه مقالات ارسالي اعم از  ISI (دارای شناسه DOI)، علمي و پژوهشي، کنفرانس‌ها، مي بايست بصورت تفكيك شده باشد و از تحويل مقالاتي كه submit و يا پذيرش اوليه شده است، خودداري گردد. مقالاتي كه پذيرفته شده اما چاپ نشده است،  نامه Accept  آن ضميمه گردد.

2)      به همراه داشتن اصل مدارك و "کارنامه سازمان سنجش" جهت تطبيق در روز مصاحبه الزامي است.

ب) نحوه برگزاری مصاحبه :

1)       زمان مصاحبه اساتید با داوطلبان ورود به دوره دکتری 98پژوهشکده فناوری­های نو :

مهندسی مکانیک- ساخت و تولید

روز دوشنبه مورخ 98/3/27

استاد مصاحبه کننده: آقای دکتر فشارکی­ فرد

مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی- دینامیک، کنترل و ارتعاشات

روز سه­ شنبه مورخ 98/3/28

اساتید مصاحبه کننده: خانم دکتر شمشیرساز و آقای دکتر زارعی­ نژاد

مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی- مکانیک جامدات

روز چهار­شنبه مورخ 98/3/29

اساتید مصاحبه کننده: خانم دکتر شمشیرساز و آقای دکتر صابرسمندری

جزئيات مربوط به ساعت انجام مصاحبه هر یک از داوطلبان  متعاقباً اعلام خواهد شد.

2)      به همراه داشتن خلاصه اي از سوابق علمي و مقالات و نیز کارنامه ­های مقاطع قبلی و کارنامه های سازمان سنجش (اعم از نمره و محل دعوت به مصاحبه) در روز مصاحبه الزامی است.

3)     مکان انجام مصاحبه: خیابان انقلاب، چهار راه کالج، انتهای کوچه البرز 1، پلاک 28، طبقه دوم، پژوهشکده فناوری­های نو

داوطلب گرامی جهت دریافت اطلاعات تکمیلی تا پایان تاریخ مصاحبه مکرراً به سایت دانشکده مهندسی مکانیک مراجعه فرمایید. شماره تماس پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه  66464086 و 66409396-021  داخلی 1 می باشد.

با آرزوی موفقيت روزافزون

دفتر تحصيلات تكميلي دانشكده مهندسي مكانيك