اطلاعیه شماره ۱۱ ـ اعلام ساعت مصاحبه داوطلبان با اساتید پژوهشکده فناوری های نو

• كليه پذیرفته شدگان دوره دكتري رشته مهندسي مكانيك سال 98 پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه صنعتي اميركبير که تاکنون ثبت اطلاعات آنها در سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه با موفقیت انجام نشده است، می­توانند در تاریخ مقرر جهت مصاحبه به پژوهشکده فناوری های نو مراجعه و سپس جهت ثبت اطلاعات خود به اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

• زمان برگزاری مصاحبه روزهای دوشنبه (مهندسی مکانیک- ساخت و تولید)، سه شنبه (مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی- دینامیک، کنترل و ارتعاشات) و چهارشنبه (مهندسی مکانیک- طراحی کاربردی- مکانیک جامدات ) مورخ 27، 28 و 29 خرداد ماه 98 می باشد. جزئيات مربوط به ساعت انجام مصاحبه هر یک از داوطلبان  در ذیل آمده است.

•      به همراه داشتن خلاصه اي از سوابق علمي و مقالات و نیز کارنامه ­های مقاطع قبلی و کارنامه سازمان سنجش (اعم از نمره و محل دعوت به مصاحبه) در روز مصاحبه الزامی است.

•      مکان انجام مصاحبه: خیابان انقلاب، چهار راه کالج، انتهای کوچه البرز 1، پلاک 28، طبقه دوم، پژوهشکده فناوری­های نو

داوطلب گرامی جهت دریافت اطلاعات تکمیلی تا پایان تاریخ مصاحبه مکرراً به سایت دانشکده مهندسی مکانیک مراجعه فرمایید. شماره تماس پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه  66464086 و 66409396-021  داخلی 1 می باشد.

با آرزوی موفقيت روزافزون

دفتر تحصيلات تكميلي دانشكده مهندسي مكانيك